Over de Limburgse Versnellingstafels

De Limburgse Versnellingstafels is een initiatief voor MKB-ondernemers uit Zuid- en Midden-Limburg aan de Nederlandse kant van de grens en ondernemers uit Belgisch Limburg.

Het regionale economische beleid van Brainport 2020 moet ertoe leiden dat Zuidoost-Nederland aansluiting vindt bij de wereldtop-10 van toptechnologische regio’s. Om dit te realiseren werken overheden, onderwijs en ondernemingen steeds vaker met elkaar samen in regionale verbanden, zoals Limburg Economic Development in Zuid-Limburg en Keyport 2020 in Midden-Limburg.

Het MKB is een belangrijke speler in het realiseren van onze ambities voor Limburg. Voor de initiatiefnemers dé reden om handen ineen te slaan en te komen tot De Limburgse Versnellingstafels.

Dit project is een initiatief van de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV). 

Van Brainwave naar Businessboost

Iedere ondernemer, jong of oud, ervaren of onervaren, groot of klein, heeft doorgaans veel ideeën maar te weinig tijd om deze concreet om te zetten. De Limburgse Versnellingstafels is hét platform om ideeën om te zetten in concrete business. 

Jij bent een ondernemer die:

- veel kansen ziet in de markt en je wil jouw business een boost geven;
- een geweldig innovatief business idee heeft en je wil dat samen met andere ondernemers onderzoeken, verder ontwikkelen en versnellen;
- de toegevoegde waarde van innovatie methoden wil ontdekken;
- de meerwaarde ziet in het verbinden van netwerken, creativiteit, kennis en ervaring;
- gevestigd is in Zuid- Midden- of Belgisch Limburg.

Ook als je nog geen ondernemer bent, maar wel een super idee hebt en je overweegt de stap naar het ondernemerschap, dan kan het meedoen aan De Limburgse Versnellingstafel een stap in de goede richting zijn.

Ben je ondernemer of wil je dat graag worden en herken je jezelf in bovenstaande? Meld je dan nu aan voor de Limburgse Versnellingstafels! Je kunt zelf een idee indienen of meld je aan voor een van onze Events.

Wat levert deelname aan de Versnellingstafels op?

video preview
video preview
video preview