Bekijk hier alle pitches vanaf 2014.

8ste pitch event

Op 9 november 2017 vond het 7de pitch event van De Limburgse Versnellingstafels plaats. 6 Ondernemers presenteerden hun innovatieve idee en ca. 60 andere ondernemers / ondernemende mensen sloten zich daarbij aan. Samen werkten zij 4 dagdelen lang onder de bezielende leiding van onze innovatie experts aan verder uitwerking van ideeën, concepten, verdienmodellen, samenwerkingsverbanden, etc... Op 1 maart werden de resultaten gepresenteerd.

Eén van die resultaten is het nieuwe bedrijven Greenstile van Coen Wijnhoven, opgericht om het concept van de Groene Tegel op de markt te brengen. Greenstile is één van de 14 nieuwe ondernemingen die vanaf 2014 werden opgericht als resultaat van een Versnellingstafel.

Inmiddels zijn we alweer gestart met de 8ste editie en hebben we 4 interessante ideeën geselecteerd, die we jullie op 20 september zullen presenteren. Meer daarover binnenkort! 

Je kun je nu al aanmelden!

video preview

De Garderobemanager

John Janssen, Maurits Administratiekantoor

Stel je voor dat je via een app kunt zien wanneer je welke kleding voor het laatst droeg, wanneer je het kocht, welke goede kledingcombinaties er nog meer in jouw kast hangen waar je zelf nooit bij stil had gestaan. Dat zou kunnen door je kleding te chippen. Ook industriël zou dit idee van John interessant kunnen zijn. Aan Tafel gaan we het allemaal bedenken, uitwerken en onderzoeken. Ronald Jansen is de innovatie expert die deze Tafel zal begeleiden.

video preview

De rolstoel op z’n kop

Timo Widdershoven, Gripopstress.nu

Meer contact met en aandacht voor de rolstoel patiënt? Een minder zware belasting voor de verzorger? Timo bedacht een goedkope oplossing die op iedere rolstoel kan worden aangebracht. Nu nog de markt op. Innovatie expert Pedro Nijsen is degene die deze Tafel onder zijn hoede neemt.

video preview

De Groene Tegel

Coen Wijnhoven, Wijnhoven Groen Advies

Mooi! Een eenvoudige manier om bestratingsvlakken groen en daarmee ook weer mooi te maken, zonder de functionaliteit van de verharding te verminderen. Een groene tegel van gietijzer, die makkelijk kan worden aangebracht en gevuld met aarde en planten. Dat is het idee van Coen. Taco de Nies zal deze Tafel faciliteren.

video preview

LED’s go for the best

Raymond Danklof , LED’s go for the best

Hoogwaardige intelligente LED verlichting heeft een positief effect op de leefomgeving van mens en dier. Ook is er sprake van vermindering van energiegebruik en milieuvervuiling. Raymond werkt met dit soort producten en zoekt samenwerkingen voor de toepassing daarvan en het ontwikkelen van nieuwe producten en markten. Denk aan bijvoorbeeld de pisteverlichting van Snowworld. Innovatie expert Marc IJzer begeleidt deze Tafel.

video preview

CO-Workspace

Nicole Ehlers, ROC Leeuwenborgh

Klaslokalen zijn al 100 jaar hetzelfde. Tijd om daar wat aan te doen! Het ROC Leeuwenborgh in de persoon van Nicole nodigt het bedrijfsleven graag uit om mee te denken en werken aan een nieuwe omgeving waarin leerlingen, docenten, maar ook het regionale bedrijfsleven elkaar kunnen ontmoeten, inspireren, samenwerken.  Pilot ruimtes zijn beschikbaar. Onze innovatie expert Sjra Puts faciliteert deze Tafel.

video preview

Maerdeau

Alex en Naomi Vrinzen, Maerdeau

Mineralen hebben een belangrijke positieve invloed op onze gezondheid op de langere termijn. Voor veel mensen is dat onbekend. Alex ontwikkelde samen met zijn compagnons een manier om de juiste hoeveelheid mineralen toe te voegen aan water. De uitdading is nu om de goede doelgroep voor dit gezonde water te vinden en het op de markt te brengen. Deze Tafel wordt begeleid door onze innovatie expert Suzanne Dieteren.

Heb jij een innovatief idee?

Neem contact op met Saskia van der Laak, onze projectleider: vanderlaak@delimburgseversnellingstafels.nl