Bekijk hier alle pitches vanaf 2014.

video preview

Smiler

Henk Stultiens, iD&

Met Smiler op je mobiel bepaal jíj de eerste indruk die je maakt op de mensen die je belt; het is een app waarmee je de instellingen op andermans telefoon gebruikt (reversed media settings). Zeker voor bedrijven een creatieve manier om klanten te benaderen. Een idee van Henk Stultiens, die dat graag samen met anderen door ontwikkelt en op de markt brengt. 

video preview

Dr. Switchboard

Luuk Stultiens

Expert: Ronald Jansen (Innovation Circle)

De juiste dokter op de juiste plaats op het juiste moment? Dat lijkt simpel maar is in de praktijk een grote uitdaging. Luuk Stultiens heeft daarvoor een innovatieve tool ontwikkeld die cruciale ziekenhuis planningen integreert. Luuk zoekt vooral mensen die mee willen werken aan het vermarkten van deze tool. 

video preview

D3 Borstprotheses

Monica Schlösser

Meer dan 17.000 Nederlandse vrouwen krijgen jaarlijks de diagnose borstkanker. Monica Schlösser wil voor hen natuurgetrouwe uitwendige (3D) maatwerk borstprotheses van duurzame materialen gaan ontwikkelen, waarbij een bodyscan van de eigen borsten de basis is. Monica zoekt mensen die dit samen met haar ontwikkelen en naar de markt brengen. 

video preview

Free Soil (gezondheid door bodemleven)

Peter Pelzer, Domein Aldenborgh

Peter Pelzer van Domein Aldenborgh heeft een zeer doeltreffende methode ontwikkeld, waarmee ieder landbouwer of fruitteler zijn cultuurbodems weer levende bodems kan maken, die gezond voedsel en andere producten leveren voor mensen en dier en die tevens een bijdrage aan de CO2 problematiek leveren. Peter zoekt een netwerk dat mee wil werken aan het veroveren van de wereld met deze unieke methode. 

video preview

New sentiment analysis

Karim Maassen, nwzer

De kunstmatige intelligentie van nwzer aggregeert (social) nieuws en analyseert semantiek, sentiment en context ervan. nwzer vertelt hoe zaken zich ontvouwen, wat men ervan vindt, waarom en waar. nwzer is een intelligent systeem dat begrijpt hoe sentiment gerelateerd is aan (social) nieuws en ontwikkelingen. Deze analyse resulteert in waardevolle informatie die gebruikt kan worden door betrokkenen bij actualiteiten, media, politiek of marketeers om campagnes, merkbeleving en interactie met en van hun publiek te verbeteren. 

video preview

Home fit 

Constance Coenegracht, Mac Social Sportsclub

Met Home Fit wil sportondernemer Constance Coenegracht in heel Nederland sporters online begeleiden op hun weg naar een betere conditie en een betere gezondheid. Home Fit levert spinning fietsen voor tijdelijk gebruik bij sporters thuis. Zij worden online begeleid en gemonitord door hun persoonlijke trainer. 

Heb jij een innovatief idee?

Tot 28 september kun je jouw idee bij ons indienen

 

Op 9 november a.s. vindt het Pitch Event van de najaarsronde plaats.