video preview

John Welzen, Online Video Communicatie

“De levendige groep sessies van de versnellingstafel en bijbehorende SWOT analyses hebben mij nieuwe en betere inzichten gegeven in het internationaal distribueren van mijn software product”.

 

Herman Marissen, Flying Eggs

"De Versnellingstafel (AR Browser) was voor ons een geweldige opsteker. De enthousiaste ondernemers en innovatiecoaches die ons geholpen hebben onze business een stap verder te helpen bleken precies de juiste."

Karim Maassen, NWZER

"De Limburgse Versnellingstafel heeft mijn onderneming NWZER de juiste duw in de juiste richting gegeven door in enkele weken een heldere focus te bewerkstellingen door een stimulerende en motiverende co-creatie met professionals uit de regio."

video preview

Constance Coenegracht, MAC Sportsclub en MAC Body & Mind

"De Versnellingstafel heeft mijn idee van HOME FIT verder verdiept en heeft geholpen bij het aanbrengen van structuur in de uitwerking van mijn plannen."

Case: zelfverwarmend babyflesje

Victoria de Bruijn liep al jaren rond met het idee van een zelfopwarmend babyflesje, dat haar leven als moeder weer wat eenvoudiger kon maken. Ze heeft de stoute schoenen aan getrokken en het idee ingediend voor De Limburgse Versnellingstafel in het voorjaar van 2016. De ondernemers die aan haar Tafel hebben deelgenomen hebben samen met de innovatie expert Mark Litjens meteen na afloop van de Versnellingstafel samen een nieuw bedrijf opgericht onder de naam Celci BV. Samen met Victoria wordt er hard gewerkt aan de doorontwikkeling van het flejse, de prototyping, marktonderzoek, etc... Begin 2018 zal het flesje naar verwachting op de markt komen.