GWW software: wat kun je daarmee?

In de bouw moet precies gewerkt worden. Deadlines moeten worden gehaald en planningen moeten nauwkeurig opgevolgd worden. De mannen en vrouwen in het veld zijn belangrijk, maar degene die ze aanstuurt, is minstens even belangrijk. Omdat er zoveel processen door elkaar lopen, kan het zijn dat het overzicht verloren gaat. GWW software kan dan helpen om meer orde te creëren. 

Stoppen met briefjes en post-its

Eerlijk is eerlijk: nog best veel bouwbedrijven hebben de slag naar digitaal werken nog niet gemaakt. Er wordt nog steeds gewerkt met post-its die aan schermen hangen en met instructies op papier. Dat kan lastig zijn. Zeker als je veel werknemers tegelijk moet aansturen. Daarom is het handig om software te gebruiken waar je je medewerkers in één keer duidelijke instructies kan meegeven. GWW software stelt medewerkers in staat om beter met elkaar te communiceren en om fouten te voorkomen.

GWW software is software die speciaal is ontworpen voor bedrijven in de bouw. Projecten en werkzaamheden kunnen nauwkeurig worden bijgehouden. Dit zorgt ervoor dat alle medewerkers een duidelijk overzicht hebben over het project. Dat is belangrijk voor zowel de werknemers in het veld, als de projectleider.

Uren en materialen

Met GWW software kun je niet alleen werknemers aansturen, maar kun je ook bijhouden hoeveel uren er aan bepaalde werkzaamheden zijn besteed. Zo wordt het ook eenvoudiger om het budget te beheren. Bovendien kunnen er materialenlijsten worden gemaakt en bijgehouden. Projectleiders vinden in de software waardevolle informatie om het project beter te kunnen managen.

Een voorbeeld van GWW software is te vinden op https://cleverdesk.nl. Cleverdesk biedt verschillende modules om projecten te beheren, materialen bij te houden en om informatie aan klanten te bieden. De klant weet op deze manier precies wat deze kan verwachten en hoe het proces verloopt. Het handige van Cleverdesk is dat deze software modulair is opgebouwd. Als je niet alle modules nodig hebt, neem je ze niet allemaal af. Heb je specifieke modules wel nodig, dan kunnen deze alsnog aangeschaft worden. Zo is er bijvoorbeeld een planning module, maar ook een module voor urenregistratie beschikbaar.

GWW voor de gehele bouwsector

Bouwbedrijven verschillen veel van elkaar. Terwijl de ene de hoogte in gaat, blijft de ander juist op de grond. Terwijl de ene huizen bouwt, speelt de ander in op architectonische hoogstandjes. Omdat bouwbedrijven zo verschillend kunnen zijn, is GWW software flexibel opgebouwd. Met GWW software kun je je precies concentreren op datgene waar als bouwbedrijf je sterke punten liggen.

Een goed overzicht is handig voor ialle partijen: voor de mensen op de werkvloer, voor de planners en projectleiders én uiteindelijk voor de klant. Een strak georganiseerde organisatie werkt prettiger voor klanten en opdrachtgevers. Op die manier zorg je voor een goede reputatie, die blijft. Dat levert uiteindelijk meer klanten op, waardoor GWW software zeker de investering waard is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *