Ipad

De nieuwste iPad voor de laagste prijs

Een iPad aanbieding is ideaal om te besparen op je nieuwe tablet. Of je nu voor het eerst een iPad aan wil schaffen of je oude iPad of tablet toe is aan vervanging, een iPad aanbieding komt altijd van pas. Daarom verzamelt deze website voor jou alle huidige iPad aanbiedingen. Van alle winkels en webshops, voor alle modellen en varianten van de iPad. Zo kies je gemakkelijk wat jouw beste iPad aanbieding is en kun je mooi besparen op je nieuwe Apple tablet. Er zijn vier modellen van de iPad, dus zorg dat je de juiste voor jou kiest. 

Kleurkeuze

Wie het meeste waarde hecht aan kleurkeuze, kan het beste kiezen voor de iPad Air. Deze is met 10,9 inch iets groter dan de standaard iPad, maar kun je wel ook in groen of blauw krijgen. Je kunt de kleur natuurlijk ook gemakkelijker en zelfs goedkoper bepalen door een hoes te kopen in je favoriete kleur. De standaard iPad is 10,2 inch en is het goedkoopst wanneer je hem voor de volle prijs koopt. Je kunt daar alsnog op besparen met een iPad aanbieding. Beide modellen kunnen gekocht worden met 64 of 256 GB geheugen. Dit geldt ook voor de iPad mini. 

Geheugen en formaat

De mini en standaard iPad zijn verkrijgbaar in spacegrijs, zilver en goud. De iPad mini is met 7,2 inch een stuk kleiner, maar heeft dezelfde opties voor het geheugen. Wil je juist een groot scherm? Kies dan voor de iPad Pro. Deze heeft twee formaten, waarvan 12,9 inch de grootste is. Het andere formaat, 11 inch, is maar een klein beetje groter dan van de iPad Air.  De iPad Pro heeft wel meer opties voor het geheugen en kan tot 1 TB geheugen gekocht worden – dat is 1000 GB. Vind de beste iPad aanbieding voor jou op deze website.